2017. szeptember 13., szerda

Megkezdődik a négy hidat bemutató. Szükségem van egy kis eredményre, tudja Koudelka

Zabrat bet365 mobil fogadás Roman Koudelkát akarja a híres négyrészes sorozatból. A szezont a cseh csapat egyértelmű vezetőjeként lépett be, de még mindig fiatal, Štursa és veterán Janda továbbra is repülnek. "A nagy cél az, hogy pontot szerezzünk a Tour minden versenyén" - mondta Koudelka, mielőtt elindult volna Németországba. Nem tavasszal melegedett fel Oberstdorfban, és a 24. helyen végzett. Aztán felvette a nyolcadik, kilencedik és tizenharmadik versenyt. Turnov bennszülöttje nyugodtan hasonlíthatna a helyszínre, ha nem sikerül. Csak nagyszerű tréninget ugrani a versenyekre. - Tudom, hogy ez csak mentális probléma. Nem vagyok a ligetben, hogy nem tudnám, hová menjek. Jól érzem magam, de ez ered mény lenne "- tudja. A világbajnokságon egy másik cseh látszik.Csak húszéves Vojtech Štursa megpróbálja megerősíteni a Tour bet365 online fogadóirodák Four Bridges kiváló formáját. Legutóbb Engelbergben, Svájcban nyolcadik lett. "Egy ilyen elhelyezés önbizalommal jár. Az ember rájön, hogy a legjobbakkal ugrik. Ez őrülten kiegyensúlyozott, csak adj hozzá egy kicsit, és tetején van ", elégedett volt a legjobb eredményével karrierje során.

A Tours esetében azonban nem ad konkrét metaforrásokat. Ugrás a hídra a mai kvalifikációval, az ugrással. "Ugyanazok a célok vannak, mint amikor elkezdtem a szezont. Azt akarom, hogy ugrott örömében - Azt akarom, hogy a hídon boldog és nyugodt, „mondta Cseh Televízió jelenleg huszadik férfi vb.

Tizenegy év hamarosan lejár, mivel a híres kvartett fajok uralta Jakub Janda.A világbajnokságban a népszerű versenyzőt elkápr áztatta az első finn kezetek üzletének sikertelensége, ahol háromszor egymás után nem kvalifikálta magát. Svájcban azonban nem. A régi síléc javítása az, hogy javítsa őt. Miután Sturs a második legjobb helyezett cseh ugrás. Ezt követi Koudelka, Lukáš Hlava, Tomáš Vančura és Jan Matura. Még egy pont sem jutott el. Slovinec Domen Prevc már megvásárolta 540-et. Németországba ment, mint a túra egyértelmű kedvence. Ő úgy tekint, hogy Koudelka. "Boldogtalan", gondolja a még 17 éves világkupa-vezető.

A legfiatalabb a testvéri trió az Engelsburg előtt Engelbergben nyert és tiszta fejjel túrázott. "Ha nem nyernek, nem számít.A kocsiban ülök, és rossz érzés nélkül hazamegyek. Szeretnék élvezni. És ha nyernek, akkor rendben lesz - mondta a szlovén sajtónak.

A cím király tekintélyes sorozat megpróbálja megvédeni a legidősebb a testvérek Péter, hegemón utolsó síszezon.


Még mindig keres eredményeket ebben az évben, mégis hisz. „Amikor állsz a hídon, mindenki látni fogja, bet365 kifizetés milyen jól kész vagyok." Ezt neki, és doménelgondo küzdeni a dobogóra is tandem norvég, lengyel és bet365 mobil sportfogadás osztrák Stoch Kraft.A legnagyobb német remény Severin Freud.

volna éltették a hazai szurkolók pénteken Oberstdorf és újévi Garmisch-Partenkirchen A túra majd továbbmegy Ausztriában. Január 4-én az Innsbruck hídjára ugrik, és mindez három csúcspontja a Bischofshofen-i Három Királynak.

bet 365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése