2017. július 20., csütörtök

Sagan sa v cieli zlostil, potom vychladol. Zatiaľ je to celkom dobré, hovoril

V prvej chvíli nebolo spoza bariér dobre vidieť, či Sagan finišoval na druhom alebo treťom mieste.


Tak bol záverečný špurt tesný. Ale on vedel dobre.

"Tretia. Tretí som bol, "rozčuľoval sa. A keď ho novinári pár sekúnd po pretekoch požiadali, aby zhodnotil etapu, na odpoveď nemal náladu. Len zavrtel hlavou, mrsknul o zem fliaš s vodou a odišiel preč.

Opodiaľ v tú chvíľu postával Oleg Tinková, bohatý majiteľ Saganová tímu Tinkoff-Saxo. So založenými rukami v pokoji sledoval, ako do cieľa dochádzajú ďalšie a ďalšie pretekári. A na svoju hviezdu sa nehneval.

"Nevyhral, ​​ale zatiaľ to zvlád a dobre. Páči sa bet365 stavky mi, ako jazdí.Chcem, aby vyhrával, ale druhé alebo tretie miesto je taky O.K., "pochválil Sagana v rozhovore pre Český rozhlas.

Nestálo by teda za to, keby mu do finiša pridal nejaké pomocníkov? Aby slovenské šprintér nebol na všetko sám, tak, ako doteraz? "Nie som športový riaditeľ, ale majiteľ. Nerobím rozhodnutie o taktike tímu, "pokrčil Tinková plecami.

Tiež Sagan bol o chvíľu neskôr v mixzóne už pokojný, prvotné sklamanie z neho trochu vyprchalo a zodpovedal ochotne. "Nakoniec to hodnotím celkom dobre. Tretie miesto je v poriadku, nespadol som, zatiaľ je to na Tour celkom dobré, "hovoril.

Vysvetlil tiež, akú v záverečných metroch volí taktiku.Bez pomoci tímu sa musí spoľahnúť hlavne sám na seba, ale trochu aj na súpera.

"Greipel a Cavendish majú tím bet365 mobil postavený na tom, aby šli do bet365 šprintov. Ja sa musím skôr snažiť ísť za niekým iným, "priznal. "Tentoraz to bolo najskôr za Kristoff, potom za Greiepelem. Ten vyštartoval prvý a obchádzal Marka, potom sme sa trochu spojili.Mark bol dnes rýchlejší, takže vyhral férovo a zaslúžene. "

Vďaka tomu, že pravidelne dochádzajú v popredí, je Sagan druhý nielen v hodnotení spurterů, ale aj v celkovom poradí Tour. "Stále druhý, bet365 bonus no," prehodil a opäť na ňom bolo trochu poznať sklamanie.

V sobotu, kedy sa dochádzajú v stúpaní na Mur-de-Bretagne, dostane ďalšiu šancu vychutnať si konečne radosť naplno.

bet 365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése