2017. április 11., kedd

David Denson je obrovský skok v sebe skrýva problém Profesionálne športy s gay hráčov

Len 20 mesiacmi, Sam bol Denson - skromný atletické nádeje určený tlačiť proti neviditeľné steny, ktoré majú v držbe gay hráča z živých otvorene. Rovnako ako Denson, on už vyjde podporných spoluhráčom a vydal verejné vyhlásenie, v starostlivo usporiadanej mediálnu udalosť. Mal trénermi, ktorí ho chválený NFL tímy, ktoré s ním, a generálny riaditeľ futbalového klubu v Kanade, ktorí zúfalo chcel uspieť páčili. Ale ty 20 mesiacov tlačí proti neviditeľné steny sa stali príliš veľa.

Keď sa Sam hovoril starostí o jeho duševnom zdraví, on bol nepochybne odkazuje na tlak sa snaží preraziť v športovom svete, ktorý je stále istí, ako zaobchádzať s ga y športovcov.Jim Popp, kanadský generálny riaditeľ, povedal toľko, tento rok v lete po tom, čo Sam odišiel Popp je Montreal Alouettes po dobu niekoľkých týždňov.

"Keď vyšiel von a povedal, že je gay, nemal tušenie, čo všetko bolo prichádza jeho cestu, "povedal Popp Guardianu v júni.

Sam hovoril opakovane že on len chce byť vnímaný ako futbalista. Povedal Popp a Alouettes mnohokrát tento rok na jar av lete. Ale bolo to ťažké byť len futbalista, keď zvyšok sveta požiadal o ďalšie. On išiel od bytia hranice NFL vyhliadky na bytosť rozptýlením. Posledná vec, ktorú si hráč na okraji chce byť, je rozptýlenie. Väčšina Pre športové tréneri nenávidí rozptýlenie, pretože rozptýlenie sú ťažko kontrolovateľné.Pre športové tréneri túžia kontrolu a robiť všetko, čo je v ich silách, aby odstrániť tie veci, ktoré sa dostanú do cesty.

Bez ohľadu na to, do akej miery spoločnosť má prísť n a LGBT otázkach, bez ohľadu na to, koľko športových líg sľub vytrieť diskriminácie a bez ohľadu na to, koľko spoluhráčov pokrčiť ramenami, keď hráč hovorí, že sú homosexuálne, strach z toho, že rozptýlenie pretrváva.

Denson zrejme nechce byť rozptýlenie. Tento víkend povedal svojmu nízkoúrovňové menšie ligový tím v Helena, Montana, že nebude robiť žiadne rozhovory na niekoľko dní potom, čo jeho príbeh sa prvýkrát objavil v Milwaukee Journal Sentinel-. On nie je jedným z najlepších vyhliadok pivovary.Ako prvý baseman, ktorý ukázal malý napájací dve menšie ligové sezóny, a práve upustil úroveň v systéme tíme, keď vstupuje do najvýznamnejšej mesiaca svojej kariéry. Ten sa bude musieť dokázať, že môže zasiahnuť. Teraz bude musieť dokázať, že môže zasiahnuť a zároveň s najväčšou pravdepodobnosťou byť najslávnejší hráč vo svojom tíme.

Brad Thorson hovoril o tom, keď bol p ožiadaný Sam pred niekoľkými mesiacmi. Thorson, bývalý futbalista, ktorý krátko hral v Arizona Cardinals 'výcvikového tábora v roku 2011, vyšiel v júli 2014 a zistil, že jeho bývalí spoluhráči mu kamarát ešte zvážiť. Povedal, že si neuvedomil, že je gay, až potom, čo jeho kariéra bola u konca, ale tuší, že by bolo pre neho ťažké vyjsť ako hráč - aj dnes.Obavy z toho, že rozptýlenie by bolo príliš great.MLB, veľmi hrdý 'Davida Denson, otvorene gay hráč a baseball priekopník Viac

"Myslím, že Michael Sam pravdepodobne skrátiť svoju kariéru tým, že coming out," povedal povedal Guardian v máji, pred Sam sa pripojil k Alouettes. "V NFL, vaša kariéra je už krátky. Väčšina tímov sa nesnaží stavať kamarátstvo. Môžete sa tam na dva týždne až dva mesiace. Počet kalendári posunie tím robí ročne je ohromujúci. Ak chcete držať hlavu dole, a nie dať tímom dôvod, aby sa porežete. "

Ide o bezb ariérové ​​športové bude musieť demontovať pred tým, než môže prijať gay športovcov.Bude musieť eliminovať obavy v mysliach hráčov, ktoré budú nejakým spôsobom narušiť rovnováhu tímu, že ich prítomnosť neprinesie celkovo pozitívne. Len pred dvoma rokmi, Minnesota Vikings cut tipujúci Chris Kluwe po jeho vokálne podpory homosexuálnych manželstiev zdvihol profil vyššia ako tím sa zdalo, že chce profilu svojho stávkara to byť. Po jeho prepustení, Kluwe, ktorý je rovný, povedal jeden Vikings asistent trénera robil anti-homosexuálne poznámky.

Niekoľko atléti chcú pustí do takej situácie. Málokto bude chcieť upozorniť na seba. Sam vzal obrovský krok pre gay športovcov v coming out 20 mesiacmi, a jeho odvaha sa mu pravdepodobne stálo kariéru.David Denson krok vpred ako prvý otvorene homosexuálny hráči v systéme farmy prvoligovej tímu sa brodí do profesionálneho sveta športu, ktorý neprešiel oveľa ďale j, než v deň Michael Sam vyšiel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése