2017. április 17., hétfő

Steffon Armitage skóre dve pokúsi ako Toulon všetci ale končiť Leinster nádeje

Návštevy dostali perfektný štart, keď bývalý Saracéni a Anglicka prop Matt Stevens sa zrútil prvej skrumáž a Jonny Sexton dostala pokutu od blízkosti poliacou čiary už po troch minútach.

Čoskoro indiskrétnosti od Toulon povolené Leinster postaviť výhodu, s Sexton zdvojnásobil vedenie zo svojho druhého trestu v šiestej minúte po domácej celok išiel cez vrchol v pelotóne.

v prípade, že príznaky boli povzbudivé pre stranu Leo Cullena, dostali upomienku sily toulonské po 10 minútach.

potom, čo počas kopanie rozsah a namiesto toho poslal loptu do pravého rohu ignoroval trest, obrátili sa take linkového výstupu Samu Manoa do vodičského šúľky � �o malo za následok prechod pre Armitage try ktoré skrumáž pol Éric Escande lepšie.

Escande potom kopal penaltu, aby bol 10-6, ale Sexton odpovedal na neho robí jeden bod hru si na konci roka prvý polčas.

Leinster prežila po dobu 10 minút, bez vrtule Cian Healy, ktorý wa S zaslané sin-bin pre bezohľadné výzvu na Guilhem Guirado pri pelotónu.Ale bol to iný príbeh, kedy bol Devin Toner ukázal žltú kartu šesť minút do druhej polovice.

Tentoraz Escande bol schopný pridať ďalšie dve sankcie, ktoré mu zhodujú aj v čase, keď je zámok Írsko vrátený domáci celok sa presťahoval do vedenia 16-9.

došlo ešte jeden trest od kufra skrumáže-napoly v 67. minúte, ktorý skončil návštevníkov nádeje zachrániť sa stráca bonusový bod.

náhradné zámok Tom Denton bol tretí Leinster vpred, ktorý bude odoslaný do sin-bin a nie skôr, keby odišiel, než Armitage išiel znovu na Toulon.

k d ispozícii bude 30,000- a dav na Aviva Stadium v ​​Dubline, keď dva tímy opäť zídu v sobotu, ale vyhliadky na Leinster, iba s jedným bodom z troch hier, sú nesmierne bezútešná.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése